Muziek

Houd je van muziek maken, gitaar spelen of zingen? Of ben je liever bezig met (muziek) productie, zoals studio opnames? Leef je uit bij onze muziekschool.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Bij ons kun je via het Jeugdfonds Sport en Cultuur muzieklessen nemen.
Meer informatie op 

www.jeugdfondssportencultuur.nl

Onze muziekschool

Muziek maakt een belangrijk deel uit van ons leven. Muziek hoort bij ieders persoonlijke ontwikkeling. Van muziek word je vrolijk. Natuurlijk als je ernaar luistert. Maar zou zelf muziek maken misschien nog leuker zijn?
Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. 
Weet je al welk instrument het gaat worden? Gaat je keuze uit naar die leuke gitaar of toch liever een basgitaar?  Of ga je los op de drums? Jij kiest!
Gebruik je liever je stem als instrument?  Of combineer het: schrijf en zing je eigen liedjes.

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

  • Gitaarles
  • ​Basgitaarles
  • Zangles
  • Muzikale vorming

Aanmelden
Zodra je je aanmeldt voor muziekles, zorgbegeleiding of dagbesteding nemen wij contact met je op, zodat we een afspraak kunnen maken. 
Dat kan via e-mail, telefoon of via het contactformulier op de pagina Contact.

Gitaarles

Jong of oud, beginner of gevorderd? Iedereen zit bij ons goed op zijn plek. Het is mogelijk om van maandag t/m vrijdag in de ochtend, middag, of avond gitaarles te volgen.

Geef vooral aan wat je bij ons wilt leren. Wij zorgen ervoor dat jij je muzikale doel bereikt, wat dit doel ook is. 
​Misschien wil je graag Rock and roll, liedjes voor bij het kampvuur of een stevig hard rock nummer leren spelen.

Of wil je liever tabs leren lezen en op gevoel kunnen spelen? Misschien heb je al een stijl in gedachte, zoals jazz, metal, rock, pop, klassiek, blues, country.
Een gitaar is eenvoudig mee te nemen waardoor je overal kan oefenen en samen spelen. De mogelijkheden van een gitaar zijn eindeloos! Als je bij ons gitaarles volgt kun je al snel je favoriete liedjes meespelen. Het is bij ons het hele jaar mogelijk om te starten met gitaarles en wij hebben een korte opzegtermijn van één maand.

Zangles

Voor zangles zit je bij ons goed.

Jouw wensen, jouw sound, jouw zangles.
Je werkt vooral met liedjes in je zangles.
​Oefeningen kunnen helpen maar een song is een combinatie van allerlei factoren. 
Die combinatie kun je niet vangen in één oefening maar is uitsluitend in songs op te roepen. ​

Ons doel is simpel, het moet praktisch toepasbaar zijn voor alle niveaus. Geen overbodige bagage maar bruikbare tools en tips.
Je bent bij ons welkom om jouw stem centraal te zetten en grenzen te verleggen.

Muzikale vorming

Algemene Muzikale Vorming is de eerste kennismaking met muziek. Deze cursus is speciaal voor kinderen die nog te jong zijn om een instrument te bespelen of die nog geen keuze voor een instrument gemaakt hebben.

In een gezellige sfeer wordt de kinderen individueel of klassikaal de beginselen van muziek bijgebracht. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld. Zo komen ritme, tempo, de melodische vorming, muziek beluisteren, improvisatie en het samenspel aan bod.
Ook maken de kinderen in de les uitgebreid kennis met de verschillende muziekinstrumenten, zodat ze zelf een keuze kunnen maken voor een instrument.